Home
Project Management
Bouwtechniek
Brandveiligheid
Bouwplantoetsing
Referenties
Contact

Disclaimer

© HAC 2009

 

Bouwtechniek

De vakgroep Bouwtechniek bij HAC houdt zich bezig met bouwmethodieken, bouwkundige detaillering en materiaalgebruik. Hiertoe kunnen onze adviseurs worden ingeschakeld in verschillende stadia van een bouwproject. Bijvoorbeeld omdat tijdens het initiële stadium van een bouwproject advisering gewenst is, zodat wijzigingen in het ontwerp nog goed te implementeren zijn. Onze adviseurs kunnen deze afweging voor u duidelijk inzichtelijk maken. Naast het kiezen voor een economisch gunstige oplossing wordt ook de architectuur van een project nooit uit het oog verloren.

De vakgroep Bouwtechniek is binnen HAC onderverdeeld in verschillende disciplines, die elk een gedegen en praktisch vakmanschap bezitten. Omdat een opdracht echter meestal betrekking heeft op meerdere disciplines, zijn onze projectleiders ook breed inzetbaar. Daarnaast zijn zij actief in bouwteams, waardoor zij een praktische invulling aan bouwtechnische vraagstukken geven.

HAC levert op het gebied van Bouwtechniek de volgende diensten:

Ten behoeve van de functionele eisen van een gebouw kunnen de adviseurs van HAC een "Programma van Eisen" (PvE) opstellen.