Home
Project Management
Bouwtechniek
Brandveiligheid
Bouwplantoetsing
Referenties
Contact

Disclaimer

© HAC 2009

 

Programma Management

Het managen van 1 of meerdere projecten gericht op het tijdig en binnen budget realiseren van doorgaans strategische bedrijfsdoelstellingen. Doorlooptijd minimaal 2 tot maximaal 5 jaar. De Programma Manager heeft de bekwaamheden om zich zeer flexibel te kunnen bewegen binnen een complex strategisch werkveld.
Strategische targets worden bijna nooit helemaal gerealiseerd en zelden binnen tijd en/of budget uitgevoerd.

Herkent u zichzelf in bovenstaande probleem? Wel, dan zou HAC u kunnen helpen!

Nauwgezet en daadkrachtig. Flexibel en eigenzinnig. Betrokken en objectief. Deze combinatie van persoonlijke en professionele kwaliteiten tekent de ervaren professionele programma manager. Iemand die zich snel vertrouwd maakt met uw organisatie. Die beschikt over de nodige organisatorische en leidinggevende kwaliteiten.

Zulke programma managers vindt u bij HAC. Als geen ander zijn zij in staat om vanuit een heldere visie en met een praktische inslag uw strategische targets te realiseren. En dit binnen tijd en budget!

Maak daarbij dankbaar gebruik van HAC's succesvolle "Low Cost - High Value" formule! Immers HAC heeft zichzelf zeer efficient, nagenoeg volledig virtueel, georganiseerd. Dit leidt tot aanzienlijke kostenbesparingen waarvan niet alleen HAC maar ook HAC’s klanten profiteren. HAC is daardoor in staat zeer hoogwaardige diensten te leveren tegen een prijs die beduidend onder het gangbare marktnivo ligt!