Home
Project Management
Bouwtechniek
Brandveiligheid
Bouwplantoetsing
Referenties
Contact

Disclaimer

© HAC 2009

 

Project Management Services

Uw projecten worden bijna nooit binnen tijd en budget gerealiseerd?

U zou wel projecten willen starten maar u wordt daarbij gehinderd doordat:

  • Uw bedrijf niet de juiste kennis en ervaring met betrekking tot projectmanagement in huis heeft;
  • U wel projectmanagement professionals in huis heeft maar dat deze managers geen tijd hebben om, naast hun dagelijkse managementtaken, ook nog eens een project erbij te doen;
  • Strategische targets worden bijna nooit helemaal gerealiseerd en zelden binnen tijd en/of budget uitgevoerd.

Herkent u zichzelf in een of meerdere van bovenstaande problemen? Wel, dan zou HAC u kunnen helpen!

HAC kan u ondersteunen met de volgende professionele Project Management diensten:

Nauwgezet en daadkrachtig. Flexibel en eigenzinnig. Betrokken en objectief. Deze combinatie van persoonlijke en professionele kwaliteiten tekent de ervaren professionele project manager. Iemand die zich snel vertrouwd maakt met uw organisatie. Die beschikt over de nodige organisatorische en leidinggevende kwaliteiten.

Zulke project managers vindt u bij HAC. Als geen ander zijn zij in staat om vanuit een heldere visie en met een praktische inslag veranderingen te realiseren. En dit binnen tijd en budget!

Maak daarbij dankbaar gebruik van HAC's succesvolle "Low Cost - High Value" formule! Immers HAC heeft zichzelf zeer efficient, nagenoeg volledig virtueel, georganiseerd. Dit leidt tot aanzienlijke kostenbesparingen waarvan niet alleen HAC maar ook HAC’s klanten profiteren. HAC is daardoor in staat zeer hoogwaardige diensten te leveren tegen een prijs die beduidend onder het gangbare marktnivo ligt!